diumenge, 21 de març del 2010

Assemblea Anual Ordinaria




20 de Març de 2010

Tal com manen els nostres estatuts, dissabte passat es va cel.lebrar al Cafè de l’Ateneu l’Assemblea anual Ordinària amb una assistència d’una trentena d’Amics. Una mica més tard de les sis de tarda, començà el nostre president aprovant l’acte de l’Assemblea de l’any anterior 2008 i seguidament es desgranà totes les activitats que es varen fer el 2009.
Sempre ens sorpren quan ho escrivim, la quantitat d’activitats que es fan en un any. S’explicà que fa molta falta la inplicació més forta dels socis en les tasques que es creuen, podrem fer.
Avui en dia tot està canviant tan ràpit que moltes vegades no estem en el moment que ens correspont, per això es va fer molta insistència en els sistemes de comunicació virtuals que tenim Web, Facebook, que son avui per avui , la manera més ràpida de poder-nos comunicar. Actualment en Jordi amb l'ajuda de Jess és el responsable de la nostra pàgina i s’arribà per unanimitat que s’ha de potenciar molt més tan la Web com els mateixos Facebooks, son tècniques que n’hem de saber treure’n profit.
També es comentar la gran tasca que ens fa la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril en les trobades i contactes que s’hi poden fer i que preparen. Saber que pel 2011 es farà la trobada europea del MOROP a Catalunya, ja és un gran repte.Sabem part del programa, que per cert serà molt intens i profitós. Hem de deixar el nostre pais molt alt. Recordar que s’estan fent maquetes noves i també el sistema modular; per tot això us recomanem que passeu els dissabtes a la tarda pel nostre local. Es redrecerà el sistemes de viatges i sopars del Ferroviari, esperem sortiran nous elements que es cuidaran de fer-lo rutllar.
S’acabà amb precs i preguntes i una enquesta per saber l’opinió de tots els assistents representats a l’Assemblea. Vàrem acabar al voltant de les vuit del vespre, tot acomiadar-nos i esperan poder fer el treball que ens espera a partir d’ara.

AMICS DEL TREN D’IGUALADA