dimarts, 7 de juny del 2011

Costellada Cal Tudó 2011

Igualada 5 de juny del 2011

Podem dir que aquest diumenge passarà a la història dels moments més entranyables pels Amics del Tren d’Igualada. Exactament 70 Amics ens vàrem trobar, tot un rècord, gràcies a la família Tudó, al voltant de casa seva a can Titó, per celebrar una festa familiar i dinar amb costellada i altres herbes...

La jornada va transcórrer des del matí, amb un ai el cor per la possibilitat que ens caigués alguna gotellada i haguéssim d’improvisar un menjador per no mullar-nos. Però , sabíeu que tenim un acord amb sant Pere des de fa quinze anys? Doncs si, amb tants anys des de que fundàrem l’Associació, hem pogut fer totes les activitats sense que l’aigua ens hagi privat de fer-les. Una altre vegada més que ens ha anat bé.

Amb una organització, com cada any impecable, després de tornar a visitar la maqueta d’en Josep, que cada cop descobrim coses noves, passarem a les taules a l’aire lliure i començarem la festa familiar. Tal com era de preveure, tots miràvem el cel, però res , sense cap novetat, poguérem fer tota la festa “en sec”, almenys del cel... Dinar, converses de tot tipus i no cal dir; molt bona harmonia i per després de les postres, el nostre agraïment a l’Anita i el Josep. Volem agrair des d’aquí l’esforç que fan cada any per preparar-ho tot amb aquella il•lusió i que hi ha molta feina. També veure el costat que els hi fan els seus fills, és motiu d’admiració i enveja, avui sembla que aquests gestos vagin molt escassos.

FELICITATS I MOLTES GRÀCIES A TOTA LA FAMÍLIA TUDÓ !!!