diumenge, 3 d’abril del 2011

Sopar Ferroviari Abril 2011

SOPAR FERROVIARI

Diuen que al voltant d’una taula s’arreglen moltes coses i es veritat perquè els canvis d’impressions i la bona taula ajuden a veure el món d’una altre manera.

Com ja va essent costum a la nostra Soci, un cop al mes i en dissabte ens reunim 18 persones per celebrar un sopar de “duro” diem això perquè sempre val 5 €. Hem de córrer a telefonar a la Maria Clapera el dilluns de la mateixa setmana per agafar la tanda i puguem cabre dins el grup dels 18.

Dilluns passat abans del vespre ja vàrem omplir i tenir que tancar les admissions. Ja veieu que per gaudir de bona companyia sempre tenim pressa, això és una bona senyal i com que la Maria se’ns cuida de tot el sopar, nosaltres solament l’hem d’ajudar a preparar-lo , vet aquí que ens hi apuntem ràpidament.

No cal dir que hi varen haver parlaments i rialles a dojo i una bona harmonia com sempre.

Un detall de la Pilar Gibert que ens va agradar molt, va ser un pastís de st. Jaume fet per ella que ens va voler oferir per ser la primera vegada que venia amb nosaltres.

Ah! ja comencem a preparar i pensar amb la trobada a Cal Tudó, perquè allà si que no hi ha límit i com sempre volen que hi siguem tots per passar-nos-ho be, només hem d’estar alerta que no se’ns passi per alt.
Cal tenir ganes de gaudir d’un bon diumenge amb bona companyia, com sempre hem volgut.

AMICS DEL TREN D’IGUALADA