dilluns, 16 de maig del 2011

Railways Transit Anoia

Convidats per la nova Associació RAILWAY TRANSIT ANOIA que diumenge dia 8 començava la seva aventura als Hostalets, i no tenen tren gran... una colla d’Amics vàrem fer una matinal agafant el tren per fer costat a tota la colla d’Amics.

Tot va començar per un home, que creiem i ens va demostrar, sensacional; Ramon Torrents que amb el seu ofici de mecànic , serraller i escultor de peces de ferro agradant-li els trens es va interessar per muntar un circuit de tren portable, de moment , de 5 polzades d’amplada.

Va fabricar una màquina tipus 1000 de FGC diesel de carga amb dos motors elèctrics de 1.000 w i uns quants vagons amb les vies necessàries per fer un circuit prou gran per omplir una plaça d’uns dos-cents cinquanta metres.

Després de moltes vicissituds com és normal en aquests casos , començant pel mes de novembre passat , el diumenge ja inauguraven la instal•lació a la plaça Roja dels Hostalets de Pierola . Quina passada com un home quan vol pot ser capaç de fer semblant cosa. Està vist que quan una persona vol, arriba a tot arreu, solament falta perseverança i tenacitat, creiem que es un exemple a seguir.

Amb la companyia de quatre Associacions més vàrem comptar sis màquines de tren i un tractor de vapor que corria per terra. Com a detall de recolzament i amb ànims d’ajudar-los, els vàrem homenatjar amb un detall molt nostre, una placa de metall amb fusta de l ‘anagrama de la nostra Soci.

Han anat tan rapits, que encara no disposen de local i ens varen prometre que quan el tinguin els farà una bona companyia.

Des d’aquí els desitgem una “bona encarrilada i ben llarga” a veure si nosaltres també se’ns encomana...

AMICS DEL TREN D’IGUALADA