diumenge, 4 de desembre del 2011

FuniFira Gelida 2011

El passat dia 13 de novembre una colla de socis vam anar a la FuniFira de Gelida.

De bon mati vam agafar el nostre carrilet fins a Martorell allà vam agafar el tren de renfe per arribar a l’estació de Gelida, després d’esmorzar a la mateixa estació vam pujar al Funicular i ens va deixar al centre de Gelida.

La FuniFira es una fira dedicada al maquetisme en diferents llocs de la població hi havia trens, vaixells, cotxes de scalextric , avions i helicòpters. A mes a mes hi havia una fira gastronòmica i de vins i caves.

Nosaltres a la zona de trens vam inaugurar el nostre mòdul que representa l’estació d’Igualada, ha sigut la primera sortida del mòdul un cop ha estat finalitzat i la rebuda per part de tots a sigut molt positiva i amb ganes de tornar a fer una nova sortida.

Després de visitar la FuniFira vam fer el dinar en un restaurant de la població i un cop agafades noves forces vam tornar a fer el viatge del mati però en sentit contrari arribant a Igualada al voltant de les 18h30min.

Des de l’associació volem agrair a totes les persones que han fet possible aquest mòdul ferroviari i que puguin gaudir de sortides per fer córrer molts trens per ell.