dimarts, 26 de maig del 2009

Can Tudó 2009 (cronica)


24/05/2009

COSTELLADA A CAL TUDÓ


Mentre en Josep i l’Anita ens vagin convidant a fer la costellada cada any a casa seva, nosaltres serem fidels a la crida. Pel diumenge dia 24 més de 50 persones vàrem trobar-nos per gaudir d’un dia ple de germanor. Uns quants més matiners ens trobàrem abans per marxar cap a Can Tudó molt abans de fer la costellada, per fer una caminada per aquelles contrades.
Decidírem tornar a visitar els Esgavellats perquè vàrem considerar que val molt la pena passejar-s’hi per aquells entorns. Cap al mig dia ens trobàvem tots a Can Tudó. Visita, no cal dir, a la gran maqueta d’en Josep, cada vegada hi descobrim coses noves, una passada... Amanida costellada, all i oli de rigor postres de gelat amb xocolata i un bon temps que ens acompanyà tota la jornada; tenim un acord amb st. Pere, amb els Amics del Tren sempre hem pogut fer el previst sense pluja, que hi voleu fer, apa ¡
Amb un regal diferent obsequiàrem al matrimoni i invitàrem també als seus fills i nets a acompanya-los a l’excursió del dia 7 al Tibidabo, a veure si tots ens sentim més joves i ens ho passem be. Després d’unes bones xerrades plegàrem veles i endreçàrem tot l’entorn. Donem les gràcies a la família Tudó per tots els detalls de la jornada.