divendres, 12 de juny del 2009

Assemblea Anual


6 de Juny de 2009

En el recinte del Cafè de l’Ateneu, es comença per la tarda del dissabte dia 6 aproximadament a les sis i amb una única convocatòria, l’Assemblea anual de l’Associació reflectint tots els afers i activitats de l’Associació durant l’any 2008. Presidint l’Assemblea el nostre president, que representava també, els sots presidents, secretaría, tresoreria i arxiver per falta de la presència d’aquests i com a vocal en Toni Casals acompanyats de vint i quatre socis, els quals s’els hi va agrair la seva presència per l’esforç de ser-hi en un dia com aquest.

Es començà a recordar les diferents activitats que es projectaren per l’any passat:

Diumenge 9 de març = Excursió a la Pobla de Claramunt; va resultar fallida per culpa del fort vent que menava per aquells dies, es decidí aplaçar-la per un altre dia.

Dissabte 29 de març = Visita per veure a córrer “la Garrafeta” des de Lleida a Cervera

Diumenge 18 de maig = Dos viatges en un dia amb l’Ave. Madrid i Lleida

Diumenge 1 de juny = Costellada a Cal Tudó

Diumenge 29 de juny = Excursió i visita a Sant Boi i el complex sanatori creat pel Doctor igualadí Antoni Pujadas

Diumenge 28 de setembre = Viatge anual de la Federació, a Perpinyà

Diumenge de setembre = Viatge a BCN a les instal•lacions dels germans Garcia Fossas en motiu del seu 75è ani.

Dissabte 25 d’octubre = Sopar anual del Soci, al Hotel Ciutat d’Igualada

Diumenge 16 de novembre = Excursió i visita a la Cripta Colònia Güell i Catalunya en Miniatura

Dissabte de desembre = Visita a la maqueta de La Boella de Reus

Mes de desembre = Postal felicitant el Nadal

Volem fer esment també, de les activitats que es fan cada dissabte a la tarda en el nostre local social.
Per cert es demanar més implicació a l’hora d’obrir el local als dissabtes a la tarda.
També les diferents trobades amb la Federació a nivell organitzatiu que tenim durant l’any.

ESTAT DE COMPTES;
* Es repartí el corresponent full detallat

Es va anunciar que si ha una revitalització i es veu un interès per part dels socis hi hauria la possibilitat d’engrandir en gran manera el nostre local social.

També es deixar anar la idea de poder instal•lar a prop del nostre local social, un circuit de tren de 5 “ , però això sempre que si vegi una predisposició del socis compromesos a tal afer.

Hi ha la possibilitat, però si disposem del temps necessari de repetir el rècord de mobilització i fer-lo GUINNESS. Aquesta vegada podrem comptar segurament amb la col•laboració de les companyies involucrades.

Igualment es pot projectar fer LA VOLTA A CATALUNYA EN TREN, però també amb la implicació de les companyies.

S’ha començat des de fa temps una maqueta de d’escala M que ens agradaria veure més avançada

També s’està gestant la construcció del sistema de maqueta de mòduls per poder-nos ajuntar amb altres associacions i fer intercanvi

A partir del proper dissabte dia 13 , es vol començar a fer EL SOPAR DEL FERROVIARI. Un sistema senzill i potser pràctic per poder-nos veure més sovint al voltant d’una taula i no perdre el contacte humà , que en aquests temps tanta falta ens fa. A veure com anirà aquesta experiència nova. Estigueu alerta les places son limitades!

S’està fent un estudi de viabilitat i millores del nostre tren. Francesc Farrés, Josep Margets, Josep Gumà, Carme Bonastre i estones molt curtes , en Jordi Ortega amb dades de FGC i TMB s’està gestionant tot un qüestionari de solucions als problemes que tenim en el nostre tren. Quan estigui tot a punt es donarà conèixer per fer-ne ressò i el que es més important i per això es treballa, que FGC i els nostres mandataris ho portin a terme. Vetllarem i apretarem per aconseguir les millores que fan falta.

Creiem que hauríem de captar més socis per poder diversificar més activitats i es va demanar més implicació als que ja hi som.

Per això el nostre president espera que abans de començar les vacances d’estiu hagin sortit voluntaris per cuidar-se de la feina de SECRETARIA, TRESORERIA I ARXIVER.
En cas de no poder-se solucionar totes aquestes feines quedarien per fer amb la conseqüent pèrdua d’estímul i estimació en vers la nostra Associació, que esperem i confiem que no sigui així, perquè no comporta gaire dedicació per les persones que se’n cuidarien.