dilluns, 22 de juny del 2009

Nit del Tren de Palau (Cronica)


El dissabte dia 20 i després de sopar cada ú a on va voler , ens reunírem una quinzena d’Amics al nostre local social, per sortir amb els nostres cotxes en direcció a Palau de Plegamans. Allà hi tenim els nostres Amics de Palau amb els seus trens de 10 “ EL MÉS GRAN DELS TRENS PETITS.
Com cada any quan arriben aquestes diades fan el “final de curs” amb un bon sopar i després durant tota la nit, fan còrrer els seus trens i en gaudeixen tan com volen.

Just acabaven de servir-los les postres que nosaltres arrivàbem tot esperant les sortides dels trens. Salutacions i canvis d’impressions varen ser les primeres trobades amb els Amics. Tot seguit l’estrella de la nit, La Big Viñas, renoi quina màquina, crec que sempre ens sorprendrà, quina meravella mecànica. Es veu que els joves que portàven anar la màquina, varen sopar al final de línia i quan varen acabar entraren triunfalment a l’estació a on es celebrava el sopar.

Una sorpresa vàrem tenir, un Amic de Palau va reproduïr un vagó saló del cremallera de Núria i aquesta nit l’estrenàven, Quina passada... tots els detalls ben representats i amb tauletes i llums a sobre, la veritat aquesta gent sempre ens sorprendrà, el que es pot fer si un vol....
No cal dir que ens vàrem cansar i fins que el fred de la nit i els nens que portàvem van agafar la son i també algú de nosaltres, vàrem deixar Palau tot felicitant-los perquè això no pari mai.

La tornada va ser tot normal, però amb una mica de son i arribàrem a Igualada tot recordant-nos que ens avissarem quan hi hagin més activitats, que aquest mes, han estat moltes.