dimecres, 6 d’octubre del 2010

Fira Igualada

PRESÈNCIA A LA 57è FIRA DE SETEMBRE


Dins la nostra Soci, com és ben natural, tenim molts aficionats al maquetisme de trens. Tenint l’oferta de poder-hi exposar , es va decidir que hi aniríem per donar-nos a conèixer una mica més a Igualada i la nostra comarca.
No vàrem comptar les visites que tinguérem, però us podem assegurar que varen ser moltes més de les que ens podíem imaginar. Pel material que tenim ens va faltar espai perquè pel nostre gust l’haguérem pogut omplir dos i escaig. Estem construint una maqueta de l’escala N i tres mòduls de l’escala H0, vol dir que dos estands els haguéssim pogut omplir sobradament.
Com a novetat pels més menuts teníem una màquina de tren movible que es solen fer servir a les entrades de les botigues, propietat del nostre president i que gentilment ens va cedir.
Dues maquetes amb trens funcionant que eren les delícies dels menuts i no tan menuts. També hi vàrem portar una quantitat d’àlbums de les diferents activitats que hem fet aquests últims anys i que en Xavier Cuèlla ha preparat amb les seves fotografies i explicacions.
Un dels missatges que vàrem voler transmetre, es que tots els igualadins i anoiencs que tenen trens elèctrics guardats al armari de casa seva i també el que vol construir una maqueta per ell, es poden fer socis i nosaltres els aconsellarem de la millor manera posible. Poden venir els dissabtes per la tarda i ens poden trobar al nostre local, allà també podran fer córrer els seus trens perquè a casa moltes vegades, això es imposible.
ANIMEU-VOS I VENIU A FER CÓRRER ELS VOSTRES TRENS AL NOSTRA LOCAL

També us volem transmetre la bona notícia de que hem augmentat la colla de dos nous socis que els agraden els temes de trens
Podeu visitar la nostre plana web: amicstrenigualada.blogspot.com o be telefoneu al 938053411